Fuvarozás, teherszállítás+36 (48) 476 574

Rólunk

Társaságunk a Hard-Trans kft 1999- ben Ózdon – egy fokozottan hátrányos helyzetű térségben – alakult és családi vállalkozásként működik. Az alapítók mögött közel egy évtizedes szakmai tapasztalat és kapcsolati tőke állt. Fő tevékenységünk a nemzetközi árufuvarozás és fuvarszervezés. Vállalkozásunk indításakor szem előtt tartottuk többek között azt is, hogy ebben az értékek nélküli, embertelen világban létrehozzunk egy olyan megbízható kis céget, ahol még fontosak a lassan már elfeledett értékek mint a becsület, a tisztesség és az adott szó. Mára több mint húsz családnak tudunk tisztességes munkát és megélhetést nyújtani.

A Kft. teljes egészében magyar tulajdonban van.

Megbízásaink pontos, precíz lebonyolításáról jól képzett gépkocsivezetőink gondoskodnak, akiknek munkája garancia arra, hogy a ránk bízott rakomány megfelelő állapotban és időben érkezik meg a rendeltetési helyre. Fuvarszervezőink azért dolgoznak, hogy az elvállalt fuvarfeladatok lebonyolítása pontos és megbízható legyen.

Korszerű, folyamatosan megújuló gépparkunkkal ( 11 db Euro 5, Euro 5 EEV-s, és EURO 6 nyerges szerelvény és 5 db Euro 3-EURO4-e s 7,5 tonnás tehergépjármű ) állunk megbízóink rendelkezésére. Flottánk kiváló műszaki és esztétikai állapotáról saját műhelyünkben gondoskodunk. Gépjárműveink megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi normáknak, műholdas nyomkövetővel vannak ellátva, melynek segítségével folyamatosan követni tudjuk a rakomány útját valamint partnereink is figyelemmel kísérhetik rakományuk helyzetét. Autóink rendelkeznek a biztonságos szállításhoz szükséges rakományrögzítési eszközökkel és rakománybiztosítással.

A szállítás, szállítmányozás minden esetben a bizalomra épül, ezért fontos számunkra, hogy korrekt, pontos, és hatékony szolgáltatást végezzünk.

Partnereink között több Svájci, Osztrák, és Német megrendelő is szerepel, akikkel 17 éve kifogástalan üzleti kapcsolatot alakítottunk ki.

Várjuk új megbízók jelentkezését a további együttműködés reményében!

Járműveink: 2 db Renault 520as Limitált szériás T-modell, 4 db Renault Magnum, 2 db Man Tgx, 2db Volvo és 1db Renault Prémium nyerges vontató valamint Schwarzmüller és Krone rolós, függönyös, ponyvás félpótkocsi. 4 db Renault Midlum és 1 db Man 8.163 7,5 tonnás tehergépkocsi.

Adószámunk: 11852942-2-05
EU- s adószámunk: HU11852942
Cégjegyzékszámunk: 05-09-007669

Hard- Trans Kft
Magyarország